Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 366 kJ /
2 000 kcal
Bílkoviny207,11 g
– z toho živočišné bílkoviny200,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,33 g
Tuky73,56 g
– nasycené28,34 g
– nenasycené34,50 g
–– mononenasycené28,56 g
–– polynenasycené5,94 g
––– omega 30,40 g
Vláknina15,95 g
Cholesterol 727 mg
Sodík 8,72 g
Sůl20,27 g
Sacharidy120,89 g
– cukry92,21 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g uzeného vepřového masa Vepřová plec uzená 500 g
bobkový list Bobkový list sušený
1 1 cibule se slupkou Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého černého pepře Pepř černý
voda Voda
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
6 lžic 6 lžic švestkových povidel Povidla 138 g
3 lžíce 3 lžíce strouhaného perníku Perník strouhaný 45 g
3 kostky 3 kostky cukru Cukr bílý 15 g
500 ml 500 ml vývaru (z uzeného masa viz výše) Vepřová plec uzená 500 g
3 ks 3 ks hřebíčku Hřebíček
špetka špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.