Nutriční hodnoty (Kuřecí terina s pistáciemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 310 kJ / 2 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,23 g |
Tuky | 179,81 g |
– nasycené | 85,84 g |
– nenasycené | 86,07 g |
–– mononenasycené | 69,27 g |
–– polynenasycené | 16,81 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 684 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,37 g |
Sacharidy | 36,87 g |
– cukry | 21,20 g |
––– laktóza | 12,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 300 g |
100 g 100 g anglické slaniny jemně vyuzené | Anglická slanina | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
100 ml 100 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
50 g 50 g vyloupaných a mletých pistácií | Pistácie | 50 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo na vymazání formiček | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 polévková lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
400 ml 400 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml |
2 2 polévkové lžíce nasekaného čerstvého estragonu | Estragon sušený |