Nutriční hodnoty (Všehochuť z vepřových vnitřností)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 46,02 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,30 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,72 g | 
| Tuky | 101,59 g | 
| – nasycené | 42,78 g | 
| – nenasycené | 54,87 g | 
| –– mononenasycené | 44,77 g | 
| –– polynenasycené | 10,10 g | 
| ––– omega 3 | 1,05 g | 
| Vláknina | 7,99 g | 
| Cholesterol | 686 mg | 
| Sodík | 1,81 g | 
| Sůl | 4,60 g | 
| Sacharidy | 31,85 g | 
| – cukry | 11,90 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 100 g 100 g Gazdovské slaniny | Špek | 100 g | 
| 300 300 g vepřových slezinek (3 ks cca 20 cm dlouhé) | Slezina vepřová | |
| 200 g 200 g vepřových jater | Játra vepřová | 200 g | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 4 4 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 kl 1 kl drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g | 
| 1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml | 
| 1 pl 1 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g | 
| 2 kl 2 kl sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g | 
| 200 ml 200 ml studené vody | Voda | 200 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| snítka snítka libečku na vyvaření | Libeček čerstvý | |
| zelená petrželka na ozdobení | Petržel nať čerstvá |