Nutriční hodnoty (Uzená kuřecí stehna v zelné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 770 kJ / 662 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,44 g |
| Tuky | 3,47 g |
| – nasycené | 1,01 g |
| – nenasycené | 2,03 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 1,65 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 44,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 109,36 g |
| – cukry | 60,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky velkého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| 2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa (nebo citronová šťáva) | Ocet lihový | 30 ml |
| kuřecí vývar (může být kostka) | Vývar kuřecí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |