Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový vláčný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 345 kJ /
5 102 kcal
Bílkoviny72,96 g
– z toho živočišné bílkoviny36,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,63 g
Tuky252,78 g
– nasycené133,62 g
– nenasycené105,83 g
–– mononenasycené92,26 g
–– polynenasycené13,57 g
––– omega 31,17 g
Vláknina26,03 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 507 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy482,69 g
– cukry287,69 g
––– laktóza1,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
230 g 230 g změklého máslo Máslo kravské 230 g
200 g 200 g přírodního cukru Xylitol 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
450 g 450 g oloupaných jablek bez jadřince Jablko čerstvé 450 g
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
3 lžíce 3 lžíce mletých lískových oříšků Lískový ořech mletý 45 g
1 lžice 1 lžice skořice Skořice ceylonská 15 g
2 lžice 2 lžice přírodního cukru Xylitol 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.