Nutriční hodnoty (Jablkový vláčný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 345 kJ / 5 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,63 g |
Tuky | 252,78 g |
– nasycené | 133,62 g |
– nenasycené | 105,83 g |
–– mononenasycené | 92,26 g |
–– polynenasycené | 13,57 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 26,03 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 482,69 g |
– cukry | 287,69 g |
––– laktóza | 1,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
230 g 230 g změklého máslo | Máslo kravské | 230 g |
200 g 200 g přírodního cukru | Xylitol | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
450 g 450 g oloupaných jablek bez jadřince | Jablko čerstvé | 450 g |
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
3 lžíce 3 lžíce mletých lískových oříšků | Lískový ořech mletý | 45 g |
1 lžice 1 lžice skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
2 lžice 2 lžice přírodního cukru | Xylitol | 30 g |