Nutriční hodnoty (Povidláčky s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 982 kJ / 2 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,71 g |
| Tuky | 14,01 g |
| – nasycené | 3,32 g |
| – nenasycené | 7,23 g |
| –– mononenasycené | 3,52 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 261 mg |
| Sodík | 180 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 435,45 g |
| – cukry | 223,89 g |
| ––– laktóza | 1,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| povidla | Povidla | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |