Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík v alobalu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 2. 2008 12:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 250 kJ / 299 kcal
Bílkoviny3,42 g
Tuky21,46 g
Vláknina6,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s pečenými brambory, hranolkami nebo zeleninovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

25. 8. 2009 08:48

boubelinda, ale prilohu mas skvostnu...

Boubelinda

24. 8. 2009 23:19

Koření na králíka jsem nesehnala, tak jsem jen osolila. Při pečení to nádherně vonělo.:-p :-*:-*:-* Nám chutnalo.

Iljusa Iljusa

5. 8. 2009 18:36

já to vidím na 2 balíčky, jeden dle receptu, jeden bez bazalky, miluji jí ale v těstovinách, spíše čerstvou, jen tak posypat. V nejbližší době k nám dorazí právě "ušáci", tak bych to zkusila ;-)Jinak, já toho hlodavce také moc nemusím, hlavně u nás zbývá ten hřbet, nikomu se do něj nechce :-))

vybusna vybusna

5. 8. 2009 18:32

iljusa, ale tebe by mozno prave ta bazalka a syr vyhovovali...treba to len vyskusat...

Iljusa Iljusa

5. 8. 2009 17:48

takže raději bez bazalky, tu nahradím asi tymiánem . Díky za rady ;-)

vybusna vybusna

5. 8. 2009 17:37

dala som tam cerstvu bazalku...a ta mi vonkoncom nesadla, to je jedna vec...a nesadol mi tam ani ten syr. Napriek tej slanine a syru je to take suche...ale ja zas to zajacie maso az tak nemusim....musim pockat, co na to povie manzel, ale su tu v kategorii recepty, ktore chutili dokonca aj mne a tak preto som napisala, ze nebudem opakovat...pre niekoho to moze byt lahodku.

magdalenka magdalenka

5. 8. 2009 17:31

...ale fotky sú pekné...

Iljusa Iljusa

5. 8. 2009 17:25

ale vybusna, vypadá to velice pěkně, co ti vadilo na receptu, že nechceš opakovat:-?

vybusna vybusna

5. 8. 2009 17:16

nepoznam korenie na zajacov, a tak som do stehien votrela bylinky na divinu. 40/60 minut na nemarinovaneho zajaca sa mi zdalo malo, tak som to piekla hodinu a pol. hranolky, alebo ryza sa mi zdali k tomuto pokrmu suche a stavy skutocne v tom alobale bolo malo...tak som urobila radsej lahku zemiakovu kasu. opakovat nebudem....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: grilovaný králík pečený králík v alobalu králík pečený v alobalu králík recepty králičí stehna v alobalu kralici stehna recepty grilování králika recepty na králíka králík na sýru pečené králičí stehno králík stehna recept králik stehna králičí stehna recept recept na králíka králík grilovaný pecena kralici stehna zajac v alobale alobal králík stehno králík s hranolkami

Suroviny: stehno králičí, pórek, paprika čerstvá zelená, rajče, česnek, slanina anglická, sýr, bazalka čerstvá, koření na králičí maso, olej olivový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Králík v alobalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPN