Vepřové ragů

tejaja Kuchařka: tejaja

4 porce Vepřové maso 3 názory

Suroviny

300 g vepřové panenky
1 lžice oleje
30 g cibule
150 g sterilované fazolky
100 g rajčat
1 lžice kečupu
0,5 dl červeného vína
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mäso pokrájame na pásiky a spolu s nasekanou cibuľou orestujeme prudko na oleji.

  2. Pridáme kečup, soľ, korenie, podusíme kym mäso nie je mäkké.

  3. Potom primiešame fazuľku a paradajky, podlejeme vínom a ešte dusíme krátko cca 5 minút.

    Podávame s varenou ryžou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 119 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové ragů

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: ragů veprove ragu recept na veprove ragu veprove ragu recept co je ragů ragu z vepřového masa ragu z veprove panenky vepřové maso na prudko ragů s vepřového masa ragů vepřové vepřové ragů recepty vepřové ragú na pepři recept na ragu ragú z vepřového ragú recept vepřové na prudko maso na prudko prave ragu recept vepřové ragů ragů z panenky

Zapomněl/a jsem heslo