Nutriční hodnoty (Omáčka na gnocchi se žampiony, bazalkou a červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 094 kJ / 261 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,95 g |
| Tuky | 0,27 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,15 g |
| – cukry | 5,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Gnocchi | Noky | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| cca 8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
| několik plátků několik plátků šunky (nemusí být) | Šunka vepřová vařená | |
| 2-3 dcl 2-3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený |