Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Andělské řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie20 259 kJ /
4 842 kcal
Bílkoviny117,58 g
– z toho živočišné bílkoviny94,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,38 g
Tuky223,09 g
– nasycené69,49 g
– nenasycené133,20 g
–– mononenasycené99,40 g
–– polynenasycené33,80 g
––– omega 39,24 g
Vláknina6,96 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 1,26 g
Sůl3,61 g
Sacharidy587,50 g
– cukry356,80 g
––– laktóza71,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
12 g 12 g kypřicího prášku Kypřící prášek 12 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
600 g 600 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 600 ml
moučkový cukr Cukr bílý
kakao na posyp (nebo skořice) Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.