Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Poctivá česká koprovka podle hospodských receptur)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 024 kJ /
723 kcal
Bílkoviny18,30 g
– z toho živočišné bílkoviny14,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,68 g
Tuky36,27 g
– nasycené23,18 g
– nenasycené12,10 g
–– mononenasycené10,56 g
–– polynenasycené1,54 g
––– omega 30,28 g
Vláknina1,15 g
Cholesterol 112 mg
Sodík 4,25 g
Sůl10,60 g
Sacharidy80,24 g
– cukry61,77 g
––– laktóza18,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
25 g 25 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
200 ml 200 ml masového vývaru (z hovězích a telecích kostí a kořenové zeleniny) Vývar masový 200 ml
320 ml 320 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 320 ml
80 g 80 g smetany Smetana kravská sladká 12% 80 ml
40 ml 40 ml převařeného horkého octa Ocet lihový 40 ml
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
20 g 20 g sterilovaného kopru (zbaveného nálevu) Kopr nať sterilovaná 20 g
10 g 10 g soli Sůl mořská 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.