Nutriční hodnoty (Luxusní "hemenex")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 905 kJ / 455 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 26,45 g |
| – nasycené | 6,72 g |
| – nenasycené | 12,90 g |
| –– mononenasycené | 9,69 g |
| –– polynenasycené | 3,21 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 843 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| trochu trochu sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | |
| 3-6 plátků 3-6 plátků šunky (nebo anglické slaniny) | Šunka vepřová vařená | 90 g |
| sýr (tvrdý nebo plátkový) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| grilovací koření (nebo zelené polévkové bylinky) | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kečup (podle chuti) | Kečup sladký | |
| tatarka (nebo hořčice) | Tatarská omáčka | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka nebo zelená nať cibulky | Petržel nať čerstvá | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá |