Nutriční hodnoty (Pavlova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 590 kJ / 3 009 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 180,20 g |
| – nasycené | 120,00 g |
| – nenasycené | 53,47 g |
| –– mononenasycené | 48,07 g |
| –– polynenasycené | 5,40 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 577 mg |
| Sůl | 1,39 g |
| Sacharidy | 312,62 g |
| – cukry | 307,00 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| 270 g 270 g cukru krupice | Cukr bílý | 270 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička octu | Ocet lihový | 5 ml |
| 600 ml 600 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 600 ml |
| ovoce | Jahody čerstvé |