Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z mangoldu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 293 kJ /
548 kcal
Bílkoviny21,23 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,63 g
Tuky25,04 g
– nasycené15,02 g
– nenasycené8,72 g
–– mononenasycené6,60 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,20 g
Vláknina46,47 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,20 g
Sacharidy36,75 g
– cukry20,81 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 12 velkých listů mangoldu (i se stonkem) Mangold
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
200 ml 200 ml kysané smetany (nebo jogurt) Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
pažitka Pažitka čerstvá
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
krutony Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.