Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový řízek s celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 006 kJ /
240 kcal
Bílkoviny9,43 g
– z toho živočišné bílkoviny6,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,68 g
Tuky17,02 g
– nasycené5,84 g
– nenasycené10,84 g
–– mononenasycené7,60 g
–– polynenasycené3,24 g
––– omega 30,22 g
Vláknina8,15 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 466 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy8,65 g
– cukry5,85 g
––– laktóza1,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky vepřové kýty (plec) po 90 g Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
20 g 20 g rostlinného tuku (Zlatá Haná) Margarín 20 g
20 g 20 g cibule Cibule čerstvá 20 g
2 lžíce 2 lžíce strouhaného eidamu 30% Sýr kravský tvrdý 30% 30 g
2 lžičky 2 lžičky rajského protlaku Protlak rajčatový 10 g
lžička lžička oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.