Nutriční hodnoty (Vepřový řízek s celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 006 kJ / 240 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,43 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,75 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,68 g | 
| Tuky | 17,02 g | 
| – nasycené | 5,84 g | 
| – nenasycené | 10,84 g | 
| –– mononenasycené | 7,60 g | 
| –– polynenasycené | 3,24 g | 
| ––– omega 3 | 0,22 g | 
| Vláknina | 8,15 g | 
| Cholesterol | 18 mg | 
| Sodík | 466 mg | 
| Sůl | 1,11 g | 
| Sacharidy | 8,65 g | 
| – cukry | 5,85 g | 
| ––– laktóza | 1,95 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřové kýty (plec) po 90 g | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g | 
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 20 g 20 g rostlinného tuku (Zlatá Haná) | Margarín | 20 g | 
| 20 g 20 g cibule | Cibule čerstvá | 20 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného eidamu 30% | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky rajského protlaku | Protlak rajčatový | 10 g | 
| lžička lžička oleje | Olej řepkový |