Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský zelný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 856 kJ /
922 kcal
Bílkoviny27,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,01 g
Tuky42,68 g
– nasycené6,20 g
– nenasycené35,67 g
–– mononenasycené29,29 g
–– polynenasycené6,39 g
––– omega 30,04 g
Vláknina48,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 307 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy85,34 g
– cukry46,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
2 lžíce 2 lžíce sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji 30 g
3 lžíce 3 lžíce zelených oliv (černých) oliv Olivy čerstvé nezralé
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 6 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.