Nutriční hodnoty (Italský zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 856 kJ / 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,01 g |
| Tuky | 42,68 g |
| – nasycené | 6,20 g |
| – nenasycené | 35,67 g |
| –– mononenasycené | 29,29 g |
| –– polynenasycené | 6,39 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 48,78 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 307 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 85,34 g |
| – cukry | 46,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce zelených oliv (černých) oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |