Nutriční hodnoty (Italský zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 856 kJ / 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,01 g |
Tuky | 42,68 g |
– nasycené | 6,20 g |
– nenasycené | 35,67 g |
–– mononenasycené | 29,29 g |
–– polynenasycené | 6,39 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 48,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 85,34 g |
– cukry | 46,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
2 lžíce 2 lžíce sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce zelených oliv (černých) oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky třtinového cukru | Cukr třtinový | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |