Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veganské chilli s Ajvarem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Podravka Podravka

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 957 kJ /
1 424 kcal
Bílkoviny76,53 g
Tuky3,37 g
Vláknina77,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 176,02 g
Sůl440,00 g
Sacharidy234,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme předem namočené fazole v nové vodě (solíme před koncem uvaření) a scedíme je. Krok 2: Cibuli a veškerou zeleninu nakrájíme na malé kousky. Na rozpálené pánvi s troškou olivového oleje osmahneme cibuli dozlatova, přidáme nakrájenou bramboru, papriku, cuketu a lilek. Krok 3: Přidáme koření: sůl, pepř, kmín, skořici, řádně promícháme a vaříme 10-15 minut do změknutí zeleniny. V případě potřeby přidáme trochu vody. Krok 4: Scezené fazole přidáme k zelenině společně s Podravka krájenými rajčaty a Podravka Ajvarem. Promícháme a společně vaříme dalších cca 25 minut na mírném plameni. Před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.
Podáváme na opečeném chlebu či bagetce.
  1. Doporučujeme použít
    Ajvar ostrý Podravka

Zveřejněno 10. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Veganské chilli s Ajvarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DyJk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Veganské chilli s Ajvarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DyJk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazole, cibule, batáty, paprika, cuketa, lilek, olej olivový, sůl himalájská, pepř cayenský, kmín mletý, skořice, podravka, petržel

Přidat fotografie receptu