Nutriční hodnoty (Lahůdkové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 729 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,47 g |
Tuky | 73,01 g |
– nasycené | 34,30 g |
– nenasycené | 33,41 g |
–– mononenasycené | 28,20 g |
–– polynenasycené | 5,20 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 7,56 g |
Cholesterol | 606 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 4,92 g |
Sacharidy | 22,52 g |
– cukry | 16,87 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety nebo kuřecího masa na řízky | Vepřová kotleta s kostí | |
4 plátky 4 plátky debrecínky nebo šunky | Párek vepřový | |
5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
5 dkg 5 dkg nivy nebo jiného plísňového sýru | Niva 50% t. v s. | 50 g |
1 1 syrové vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
snítka snítka zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 1 pevné rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
horká voda nakonec | Voda |