Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vídeňský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 842 kJ /
918 kcal
Bílkoviny17,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,86 g
Tuky27,89 g
– nasycené1,91 g
– nenasycené23,89 g
–– mononenasycené16,92 g
–– polynenasycené6,98 g
––– omega 32,18 g
Vláknina25,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy138,60 g
– cukry15,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
čerstvá pažitka (dle chuti) Pažitka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice (nebo dijonské) Hořčice plnotučná 15 g
100-150 ml 100-150 ml vody (dle potřeby) Voda 125 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.