Nutriční hodnoty (Vepřová líčka v pikantní marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 236 kJ / 3 641 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 235,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 196,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,13 g |
| Tuky | 212,74 g |
| – nasycené | 92,41 g |
| – nenasycené | 116,89 g |
| –– mononenasycené | 94,32 g |
| –– polynenasycené | 22,58 g |
| ––– omega 3 | 2,09 g |
| Vláknina | 98,78 g |
| Cholesterol | 563 mg |
| Sodík | 11,79 g |
| Sůl | 27,60 g |
| Sacharidy | 86,52 g |
| – cukry | 37,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g vepřových líček | Vepřová líčka | 900 g |
| 200 g 200 g gazdovské slaniny (anglické) | Špek | 200 g |
| 13 13 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 400 ml 400 ml polosladkého červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli koření | Chilli paprička mletá | 2.5 g |
| 7 lžic 7 lžic sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 105 ml |
| 4 cm 4 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý |