Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s nakládaným Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 442 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
Tuky | 114,79 g |
– nasycené | 63,01 g |
– nenasycené | 47,89 g |
–– mononenasycené | 42,36 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 10,58 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 4,55 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 27,14 g |
– cukry | 18,93 g |
––– laktóza | 5,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 Hermelíny | Hermelín | 400 g |
1-2 1-2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 103.5 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
slunečnicový či rostlinný olej | Olej řepkový | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
mletá paprika sladká | Paprika červená sušená | |
grilovací koření či koření na grilovaný Hermelín | Grilovací koření | |
bílý mletý pepř nebo 5 kuliček celého bílého pepře | Pepř bílý mletý | |
3-4 kuličky 3-4 kuličky nového koření | Nové koření | |
nalámaný bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 malá sklenice feferonek či beraních rohů | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 ledový či jiný salát | Salát hlávkový čerstvý | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
italský dresink od Hellmans |