Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s nakládaným Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 442 kJ / 1 540 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
| Tuky | 114,79 g |
| – nasycené | 63,01 g |
| – nenasycené | 47,89 g |
| –– mononenasycené | 42,36 g |
| –– polynenasycené | 5,53 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 10,58 g |
| Cholesterol | 333 mg |
| Sodík | 4,55 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 27,14 g |
| – cukry | 18,93 g |
| ––– laktóza | 5,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 Hermelíny | Hermelín | 400 g |
| 1-2 1-2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 103.5 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| slunečnicový či rostlinný olej | Olej řepkový | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| mletá paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| grilovací koření či koření na grilovaný Hermelín | Grilovací koření | |
| bílý mletý pepř nebo 5 kuliček celého bílého pepře | Pepř bílý mletý | |
| 3-4 kuličky 3-4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| nalámaný bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 1 malá sklenice feferonek či beraních rohů | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 ledový či jiný salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| italský dresink od Hellmans |