Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa vařená s kmínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 556 kJ /
372 kcal
Bílkoviny0,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky41,00 g
– nasycené26,50 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené13,00 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,40 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 750 g červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 lžička kmínu Kmín
50 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 50 g uzeného boku nakrájeného na drobné kostky Vepřový bok uzený
50 50 g mladé cibulky jemně posekané Cibulka jarní čerstvá
2 2 lžička octa Ocet lihový
50 50 ml oleje z prvního tlačení Olej řepkový
75 75 ml vývaru Vývar hovězí
• Sůl Sůl mořská
pepř (lépe bílý) Pepř černý
100 100 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.