Nutriční hodnoty (Červená řepa vařená s kmínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 556 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 41,00 g |
– nasycené | 26,50 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 13,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,40 g |
– cukry | 0,40 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
• 750 750 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
• 1 1 lžička kmínu | Kmín | |
• 50 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
• 50 50 g uzeného boku nakrájeného na drobné kostky | Vepřový bok uzený | |
• 50 50 g mladé cibulky jemně posekané | Cibulka jarní čerstvá | |
• 2 2 lžička octa | Ocet lihový | |
• 50 50 ml oleje z prvního tlačení | Olej řepkový | |
• 75 75 ml vývaru | Vývar hovězí | |
• Sůl | Sůl mořská | |
pepř (lépe bílý) | Pepř černý | |
• 100 100 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý |