Nutriční hodnoty (Červená řepa vařená s kmínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 556 kJ / 372 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 41,00 g |
| – nasycené | 26,50 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,40 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| • 750 750 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| • 1 1 lžička kmínu | Kmín | |
| • 50 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| • 50 50 g uzeného boku nakrájeného na drobné kostky | Vepřový bok uzený | |
| • 50 50 g mladé cibulky jemně posekané | Cibulka jarní čerstvá | |
| • 2 2 lžička octa | Ocet lihový | |
| • 50 50 ml oleje z prvního tlačení | Olej řepkový | |
| • 75 75 ml vývaru | Vývar hovězí | |
| • Sůl | Sůl mořská | |
| pepř (lépe bílý) | Pepř černý | |
| • 100 100 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý |