Nutriční hodnoty (Brokolicová polévka s tymianem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 931 kJ / 700 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,52 g |
| Tuky | 24,18 g |
| – nasycené | 2,28 g |
| – nenasycené | 21,87 g |
| –– mononenasycené | 14,18 g |
| –– polynenasycené | 7,69 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 34,31 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 76,39 g |
| – cukry | 15,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky nasekaného čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | 2.5 g |
| 5 5 malých brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| na ozdobu Parmezán | Parmezán |