Nutriční hodnoty (Linecký rebarborový koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 088 kJ / 2 650 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 40,66 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,30 g | 
| Tuky | 107,85 g | 
| – nasycené | 26,76 g | 
| – nenasycené | 75,02 g | 
| –– mononenasycené | 50,12 g | 
| –– polynenasycené | 24,90 g | 
| ––– omega 3 | 1,77 g | 
| Vláknina | 9,00 g | 
| Cholesterol | 426 mg | 
| Sodík | 609 mg | 
| Sůl | 1,52 g | 
| Sacharidy | 374,69 g | 
| – cukry | 167,60 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g | 
| 90 g 90 g cukru moučka | Cukr bílý | 90 g | 
| 100 g 100 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 100 g | 
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 10 stonků 10 stonků rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 15 g | 
| 50 g 50 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 50 g | 
| 80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g | 
| 50 g 50 g cukru krystal | Cukr bílý | 50 g | 
 
	