Nutriční hodnoty (Berlínský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 762 kJ / 1 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,16 g |
| Tuky | 60,41 g |
| – nasycené | 25,99 g |
| – nenasycené | 23,51 g |
| –– mononenasycené | 19,18 g |
| –– polynenasycené | 4,33 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 630 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 187,05 g |
| – cukry | 30,15 g |
| ––– laktóza | 13,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg salátových brambor typu A | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 velká salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 6 6 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 ml 250 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 5 lžíce 5 lžíce podmáslí | Podmáslí | 75 g |
| 4 lžíce 4 lžíce světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 60 ml |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |