Nutriční hodnoty (Mandlový pudink s jahodami a kiwi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 815 kJ / 3 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,40 g |
| Tuky | 228,10 g |
| – nasycené | 93,04 g |
| – nenasycené | 126,28 g |
| –– mononenasycené | 80,08 g |
| –– polynenasycené | 46,20 g |
| ––– omega 3 | 1,27 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 430 mg |
| Sodík | 324 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 172,50 g |
| – cukry | 140,50 g |
| ––– laktóza | 36,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml teplého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 200 g 200 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 200 g |
| 5 plátku 5 plátku želatiny | Želatina vepřová | |
| 90 g 90 g cukru | Cukr bílý | 90 g |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| 4 4 kiwi | Kiwi čerstvé | |
| 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |