Nutriční hodnoty (Nadýchaný květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 093 kJ / 739 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,58 g |
| Tuky | 53,25 g |
| – nasycené | 9,25 g |
| – nenasycené | 34,06 g |
| –– mononenasycené | 25,34 g |
| –– polynenasycené | 8,72 g |
| ––– omega 3 | 1,92 g |
| Vláknina | 10,92 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 12,46 g |
| – cukry | 5,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 uvařený květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 kostky 2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 84 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| nadrobno pokrájená pažitka | Pažitka čerstvá |