Nutriční hodnoty (Rychlá ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 444 kJ / 5 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,75 g |
Tuky | 318,93 g |
– nasycené | 29,96 g |
– nenasycené | 250,85 g |
–– mononenasycené | 101,15 g |
–– polynenasycené | 149,70 g |
––– omega 3 | 29,36 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 449,20 g |
– cukry | 235,00 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
0,75 hrnku 0,75 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
rum (nebo rumové aroma) | Rum | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |