Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Majonéza z vařených žloutků)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 424 kJ /
2 252 kcal
Bílkoviny11,04 g
– z toho živočišné bílkoviny11,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky243,98 g
– nasycené20,13 g
– nenasycené209,22 g
–– mononenasycené148,65 g
–– polynenasycené60,57 g
––– omega 318,52 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy3,14 g
– cukry0,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 žloutky z natvrdo uvařených vajec Vaječný žloutek 46 g
1 1 žloutek syrový Vaječný žloutek 23 g
2-2,5 dl 2-2,5 dl oleje Olej řepkový 225 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy (nebo octa) Šťáva z citrónu 15 ml
několik lžic několik lžic vývaru (nebo mléka) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.