Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Jahůdkové tiramisu

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

24. 1. 2014 12:46

Suroviny

Porce: 5-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

31. 1. 2014 14:11

casino: Nevim o co Vam jde, ale kdyz to nekomu chutna, tedy pomazankove maslo + zakysana smetana, proc si to nemuze udelat?
Kazdy z nas ma jine chute, tak to respektujte.
Nedavno, abych Vam nekrivdila, jsem udelala malou ochutnavku Vasich rajcat s bananem, cesnekem a medem. Nechutnalo mi, ac treba Vam a tejaje chutnalo, ale tim to zvadlo, smitec. Jeste dodam, ze banany nijak moc nemusim, mozna proto. Kdo jsem ja, abych nekoho presvedcovala, co je dobre a co ne.
Chcete-li polemizovat o nazvu receptu prosim, ale chut je vec ryze individualni, toz nechte lidi zit a pojidat to, co jim chutna.

casino casino

31. 1. 2014 12:11

:-)):-)):-))
…proboha co to furt mícháš???

No, zakysanku s pomazánkovým…

Próóóč? Kyselicu sme měli tůůůhle!

To není na polívku ale na tiramisu podle jedné nedoštudované…

Proboha, ses už úplně zbláznil, nebo máš zase jenom virózu jak bimbo!? Kdo si myslíš, že to bude jíst? Pomazánkové je kyselé samo o sobě a ta smetana to má už v názvu. Ta študentka asi neví co je to mascarpone! A co že to študuje? Né náhodou veterinu? …už´s tam dal vanilku? Neééé? Príííma! Hoď na to vavřín, abych nebyla sprostá, a uvař zasejc tu vééébornó zelňačku podle starýho Habany, tam se to ztratí, jako když najdeš…

Jak řekla, tak udělal…
Ta véééborná zelňačka jest zde:
http://www.toprecepty.cz/recept/37993-zelnacka-pod...

Dana61

27. 1. 2014 14:44

tak tuhle dobrůtku také dělám:yes::-D šlehám vše dohromady, používám různé ovoce, někdy i kompotované, které nechám okapat a ve šťávě namáčím piškoty;-) je to opravdu móóóc dobré a rychlé na přípravu:-p

ivulinka ivulinka

25. 1. 2014 22:16

Krásné a jistě a moc dobré a je mi jedno jak se tato dobrota jmenuje, hlavně, že je to dobrota:yes:

hanes24 hanes24

25. 1. 2014 12:42

Určitě dobré a taky pěkné, líbí se moc, je dietnější než z mascarpone a ukládám:yes::-)):-D

25. 1. 2014 09:17

Jen jednou jsem ochutnal tiramisu z pomazánkového másla a děkuji, nikdy více. Tvrdit že rozdíl mezi mascarpone a pomazánkovým máslem nikdo nepozná je hloupost.

Majka8

25. 1. 2014 01:41

Coleta:tak,tak...souhlasím,jde o recept a ne o studium,mně osobně se recept zamlouvá a určitě ho vyzkouším,mascarpone občas koupím, pomazánkové máslo také používám,je levnější a většinou to nikdo nepozná:-Dpřipadá mně že moučník je lehčí a chutnější.Proč tu prezentovat drahé suroviny,když jde uvařit-upéct z levnějších a je stejně dobré,možná i chutnější...Poslední dobou mám dojem,že tu jsou rejpálkové jako v pořadu Prostřeno,ale tam hrají o tisíce,kdežto tady o nic,tak proč?

Kruela

25. 1. 2014 01:21

Nic proti pomazánkovému máslu :-), ale pak by se to němělo jmenovat Tiramisu.:-)

hosta hosta

24. 1. 2014 23:44

chocolate: myslím, že ne, pokud je někdo dostatečně soudný a jen si nebičuje své ego;-):-D

chocolate chocolate

24. 1. 2014 23:31

hosta:My jsme také prd gurmeti-choceňské pomazánkové, šlehačka a zakysanka s vanilkovým cukrem nám chutná více než mascarpone se žloutky a sněhem.A je mi jasné, že dostanu kartáč...;-)

hosta hosta

24. 1. 2014 23:24

Pomazánkové máslo se zakysankou a šlehačkou může být výborné, já na tiramisu také dávám pomazánkovému máslu přednost - spíš kvůli chuti než ceně, recept si ukládám, použiji spíš cukrářské dlouhé piškoty, ty normální nějak nemusím - hezký recept i prezentace:-):yes:

chocolate chocolate

24. 1. 2014 22:35

Coleta:Souhlasím:-K.Deni je milá a já se těším na další recepty.

Coleta

24. 1. 2014 22:30

Ach jo, ubohost nad ubohost. Nechcete vědět ještě velikost spodního prádla autorky? Je to trapné, vést tady takové výslechy v souvislosti s vysvětlením receptu. To se tady bude už vysvětlovat a ospravedlňovat vzdělání?

Kočko, tobě přeji, aby tě neopustila chuť po tomto extempóre vkládat recepty. A jinak k receptu. Já osobně tiramisu raději z pomazánkového másla než mascarpone, protože je méně tučné.

Casino k Vám asi tolik, jde o variabilní recept, takže kde je problém. Autorka nepíše nic o tom, že jde o pravé italské..ono se najednou objeví mascarpone, ocet balzamiko a všichni jsou najednou gurmeti, že?:-D

Mamba

24. 1. 2014 21:58

tak já ti to vysvětlím chcéééš???
dokonce ti k tomu udělám stručný výcuc informací a jako bonus přidám odkaz..aby si se mohla přesvědčit.. aby už nevznikaly ruchy jako typu mlékárenská = zemědělka .. tak tedy :
Současná vzdělávací nabídka:

Střední průmyslová škola mlékárenská nabízí absolventům základních škol studium čtyřletých maturitních oborů 29-41-M/01Technologie potravin (s profilací Zpracování mléka) a obor 29-42-M/01 Analýza potravin.

Vyšší odborná škola potravinářská nabízí absolventům středních škol s maturitou studium vzdělávacích programů vyššího odborného studia 29-41-N/02 Analýza potravin, 29-41-N/03 Technologie a hygiena potravin a 29-41-N/04 Zpracování mléka.

Na základě společné akreditace s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně realizujeme bakalářský studijní program Chemie a technologie potravin (zaměření Zpracování mléka a mléčných výrobků).
www.vospaspsm.cz/index.php?vnor_mod%5B0%5D=374&id=pages&fce=&i=374&menu=1 ( pro ověření)

spagetka spagetka

24. 1. 2014 21:55

Mamba:studium autorky

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tiramisu z pomazánkového másla ostruzinova tiramisa tiramisu z mascarpone a kysané smetany tiramisu z pomazánkového másla a zakysané smetany recept n tiramisu tiramisu z mascarpone bez vajec recept ns tiramisu recept na tiramisu s pomazánkovým máslem s jahody tiramisu z mascarpone a zakysané smetany tiramisu ze zakysane smetany poháry s maskarpone nebopomazánkovým maslem domácí tiramisu ze zakysanou smetanou tiramisu s pomazánkovým máslem a zakysanou smetanou tiramicu ze zakys. smetany s jahodami jak ochutit mascarpone tiramisu se zakysanou smetanou a mascarpone tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana tiramisu recept dezert z pomazankoveho masla a jahod

Suroviny: pomazánkové máslo, smetana zakysaná, šlehačka na šlehání, cukr vanilkový, cukr moučkový, káva, piškoty, rum, koňak vaječný, jahody, kakao

TopRecepty.cz

Jahůdkové tiramisu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v5zM