Nutriční hodnoty (Pečené brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 091 kJ / 2 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,96 g |
| Tuky | 183,74 g |
| – nasycené | 91,11 g |
| – nenasycené | 89,76 g |
| –– mononenasycené | 77,06 g |
| –– polynenasycené | 12,71 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 4,24 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 84,10 g |
| – cukry | 18,90 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 20 dkg 20 dkg slaniny | Špek | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 grilovací koření | Grilovací koření | |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |