Nutriční hodnoty (Bramborové noky s tvarohem a borůvkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 968 kJ / 2 143 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 48,37 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,37 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g | 
| Tuky | 75,65 g | 
| – nasycené | 44,54 g | 
| – nenasycené | 26,80 g | 
| –– mononenasycené | 23,57 g | 
| –– polynenasycené | 3,23 g | 
| ––– omega 3 | 0,34 g | 
| Vláknina | 24,00 g | 
| Cholesterol | 437 mg | 
| Sodík | 141 mg | 
| Sůl | 0,19 g | 
| Sacharidy | 305,27 g | 
| – cukry | 13,14 g | 
| ––– laktóza | 0,64 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 750 g 750 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 750 g | 
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g | 
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g | 
| 1 ks 1 ks vejce | Vejce slepičí | 63 g | 
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| tvaroh (vanička) | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| borůvkový kompot | Borůvky zavařené |