Nutriční hodnoty (Červencová večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 913 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,55 g |
| Tuky | 60,53 g |
| – nasycené | 30,36 g |
| – nenasycené | 24,59 g |
| –– mononenasycené | 19,73 g |
| –– polynenasycené | 4,86 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 14,35 g |
| Cholesterol | 771 mg |
| Sodík | 3,77 g |
| Sůl | 9,03 g |
| Sacharidy | 36,55 g |
| – cukry | 29,50 g |
| ––– laktóza | 10,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| cca 15 dkg 15 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| cca 15 dkg 15 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 2 obdélníčky 2 obdélníčky taveného sýra | Sýr tavený | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |