Zeleninový štrúdl

tejaja Kuchařka:

Zeleninová jídla 0 názorů

Přidat další fotografii
54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

1 lístové těsto
200 g různé zeleniny:
hrášek
kukuřice
brokolice
květák
kořenová zelenina libovolná podle dostupnosti
2 stroužky česneku
sůl
vegeta
150 ml mléka
1 lžice hladké mouky
olej
1 lžice másla
200 ml bílého jogurtu
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Narezanú cibuľu orestujeme na oleji, pridáme na drobno narezanú zeleninu, osolíme, ochutíme vegetou a cesnakom a udusíme do mäkka.

  2. V mlieku rozhabarkujeme múku, pridáme k zelenine a podusíme do husta.

  3. Cesto rodelíme na dve polovice, rozvaľkáme a na každé dáme polovicu udusenej zeleniny. Plnku na ceste rozotrieme, zvinieme do závinu, potrieme vajíčkom a pečieme asi 40 minút v rúre dozlata.

  4. Upečené režeme na rezy asi 2 cm široké a podávame poliate jogurtom, v ktorom sme rozmiešali soľ a korenie.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zeleninový štrúdl

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo