Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškovo-jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 402 kJ /
3 203 kcal
Bílkoviny35,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,91 g
Tuky138,76 g
– nasycené70,77 g
– nenasycené64,73 g
–– mononenasycené46,81 g
–– polynenasycené17,92 g
––– omega 30,90 g
Vláknina51,70 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy426,98 g
– cukry285,44 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce práškového cukru Cukr bílý 37.5 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 lžíce 1 lžíce studené vody Voda 18 ml
4 4 – 5 jabĺek Jablko čerstvé 600 g
5 5 hrušek Hruška čerstvá 650 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
4 lžíce 4 lžíce nahrubo pomletých mandlí Mandle neloupané 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.