Nutriční hodnoty (Roštěná marinovaná v dijonské hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 712 kJ / 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 17,00 g |
| – nasycené | 7,44 g |
| – nenasycené | 7,64 g |
| –– mononenasycené | 7,24 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 232 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězí roštěné (2 plátky) | Hovězí roštěnec | 400 g |
| dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| trochu trochu worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| kudrnatá petrželka | Petržel nať čerstvá |