Nutriční hodnoty (Plnene papriky masem a ryzi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 896 kJ / 2 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,04 g |
| Tuky | 54,97 g |
| – nasycené | 8,84 g |
| – nenasycené | 40,32 g |
| –– mononenasycené | 27,74 g |
| –– polynenasycené | 12,59 g |
| ––– omega 3 | 2,77 g |
| Vláknina | 53,86 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 705 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 313,25 g |
| – cukry | 136,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7-8 7-8 červených paprik | Paprika červená čerstvá | 1125 g |
| 500 gramu 500 gramu mletého hověziho masa | Hovězí ořez | 500 g |
| 2 2 cibule nakrájene na jemné kostičky | Cibule čerstvá | 140 g |
| Petrželka nakrájená najemno- svazek | Petržel nať čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 7-8 lžic 7-8 lžic rýže | Rýže bílá | 112.5 g |
| 3 lžice 3 lžice strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
| sůl podle potřeby a chuti | Sůl mořská | |
| 2 2 malé kelímky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 2 sklenice 2 sklenice vody | Voda | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 2 2 strožky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený |