Nutriční hodnoty (Mungo salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 352 kJ / 1 279 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 49,28 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,28 g | 
| Tuky | 54,43 g | 
| – nasycené | 4,62 g | 
| – nenasycené | 47,62 g | 
| –– mononenasycené | 32,94 g | 
| –– polynenasycené | 14,68 g | 
| ––– omega 3 | 4,10 g | 
| Vláknina | 44,85 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 263 mg | 
| Sůl | 0,54 g | 
| Sacharidy | 126,82 g | 
| – cukry | 11,71 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g mungo fazolek s klíčky | Mungo | 200 g | 
| 1/2 1/2 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g | 
| 3 3 větší kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| zeleninová směs mrkev s hráškem (může být ve sklenici nebo směs baby hrášek a karotka v plechovce) | Zelenina směs sterilovaná | |
| sójová tatarská omáčka (stačí 2 lžíce, ale jinak podle chuti) | ||
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g | 
| 0,5 dcl 0,5 dcl rostlinného oleje | Olej řepkový | 50 ml |