Nutriční hodnoty (Hovězí maso v zeleninovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 138 kJ / 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,53 g |
| Tuky | 25,68 g |
| – nasycené | 2,91 g |
| – nenasycené | 21,47 g |
| –– mononenasycené | 15,14 g |
| –– polynenasycené | 6,33 g |
| ––– omega 3 | 1,82 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 448 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 16,32 g |
| – cukry | 9,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 200 g |
| 1/2 1/2 většího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 středně velká petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sušeného sojového mléka nebo sojové smetany | Nápoj sójový sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr podle chuti | Cukr bílý |