Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepičí špagety

Slepici většinou používáme jen na vývar, pro maso už tak široké použití nemáme. Slepičí vařené maso má neutrální chuť, proto je dobré ho přiměřeně přikořenit. Zde je vhodně použito v omáčce ke špagetám.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby vaření slepice a obírání masa.

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby vaření slepice a obírání masa.)

24. 11. 2023 07:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 114 kJ / 744 kcal
Bílkoviny17,88 g
Tuky60,90 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 81 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy29,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kdo chce, může ještě přidat masox na zvýraznění chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

24. 11. 2023 17:08

Fakira: Dotaz byl spíš směřovaný na autora receptu a fotografií, si myslím.

Fakira Fakira

24. 11. 2023 13:21

maris: Jj, ano sýrem:-K

maris maris

24. 11. 2023 11:25

Na fotkách je to ještě posypané sýrem ? ( ty bílé nudličky:-8 )

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: slepice, cibule, vývar drůbeží, sádlo, smetana, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, mouka hladká, sůl, těstoviny špagety, žampióny, rajče

TopRecepty.cz

Slepičí špagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP9Xw