Nutriční hodnoty (Rybí filé pod bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 32,91 g |
– nasycené | 7,84 g |
– nenasycené | 15,56 g |
–– mononenasycené | 11,73 g |
–– polynenasycené | 3,83 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 733 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 9,10 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybí filé (mořské ryby) | Treska filet | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
směs bylinek | Petržel nať čerstvá | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
citrón | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |