Nutriční hodnoty (Rybí filé pod bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 32,91 g |
| – nasycené | 7,84 g |
| – nenasycené | 15,56 g |
| –– mononenasycené | 11,73 g |
| –– polynenasycené | 3,83 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 733 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 9,10 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybí filé (mořské ryby) | Treska filet | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| směs bylinek | Petržel nať čerstvá | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |