Nutriční hodnoty (Polévka z cukety, sýru a hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 342 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
Tuky | 11,57 g |
– nasycené | 7,18 g |
– nenasycené | 4,27 g |
–– mononenasycené | 1,11 g |
–– polynenasycené | 3,17 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 33,60 g |
– cukry | 9,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru (nebo vody) | Vývar zeleninový | 1500 ml |
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
50 g 50 g taveného sýra (např. Smetanito) | Sýr tavený | 50 g |
50 g 50 g zeleného hrášku | Hrášek zelený | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
máslo | Máslo kravské | |
krutonky | Krutony |