Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z cukety, sýru a hrášku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 342 kJ /
321 kcal
Bílkoviny16,62 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,62 g
Tuky11,57 g
– nasycené7,18 g
– nenasycené4,27 g
–– mononenasycené1,11 g
–– polynenasycené3,17 g
––– omega 30,52 g
Vláknina12,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 440 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy33,60 g
– cukry9,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 1500 ml
1 1 střední cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 brambor Brambor zimní 50 g
50 g 50 g taveného sýra (např. Smetanito) Sýr tavený 50 g
50 g 50 g zeleného hrášku Hrášek zelený 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
máslo Máslo kravské
krutonky Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.