Nutriční hodnoty (Buchta s rebarborou nebo jiným ovocem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 30 261 kJ / 7 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 83,75 g |
| Tuky | 351,37 g |
| – nasycené | 101,14 g |
| – nenasycené | 233,35 g |
| –– mononenasycené | 172,55 g |
| –– polynenasycené | 60,80 g |
| ––– omega 3 | 17,18 g |
| Vláknina | 51,00 g |
| Cholesterol | 916 mg |
| Sodík | 473 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 881,45 g |
| – cukry | 375,95 g |
| ––– laktóza | 13,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 230 g 230 g cukru krystal | Cukr bílý | 230 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 kg 1 kg čerstvé rebarbory | Rebarbora čerstvá | 1000 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 150 g 150 g dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 150 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |