Nutriční hodnoty (Okurky zapečené s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 185 kJ / 1 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,84 g |
Tuky | 40,65 g |
– nasycené | 24,61 g |
– nenasycené | 13,56 g |
–– mononenasycené | 12,03 g |
–– polynenasycené | 1,54 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 37,14 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 196,05 g |
– cukry | 31,67 g |
––– laktóza | 15,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 - 3 2 - 3 salátové okurky (podle velikosti) | Okurka salátová čerstvá | |
1 kg 1 kg ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
200 g 200 g žampionů (může být i hlíva nebo lesní houby) | Žampion čerstvý | 200 g |
150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská |