Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurky zapečené s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 185 kJ /
1 478 kcal
Bílkoviny65,79 g
– z toho živočišné bílkoviny37,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,84 g
Tuky40,65 g
– nasycené24,61 g
– nenasycené13,56 g
–– mononenasycené12,03 g
–– polynenasycené1,54 g
––– omega 30,33 g
Vláknina37,14 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 1,65 g
Sůl3,90 g
Sacharidy196,05 g
– cukry31,67 g
––– laktóza15,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 - 3 2 - 3 salátové okurky (podle velikosti) Okurka salátová čerstvá
1 kg 1 kg ve slupce uvařených brambor Brambor zimní 1000 g
200 g 200 g žampionů (může být i hlíva nebo lesní houby) Žampion čerstvý 200 g
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.