Nutriční hodnoty (Karotkové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 241 kJ / 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,34 g |
| Tuky | 19,07 g |
| – nasycené | 11,26 g |
| – nenasycené | 7,41 g |
| –– mononenasycené | 5,66 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 40,42 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 825 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 58,50 g |
| – cukry | 28,58 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
| 1 1 malý celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 PL 1 PL solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 2 KL 2 KL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |