Nutriční hodnoty (Vepřová konzerva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 35 490 kJ / 8 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 378,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 377,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 772,20 g |
| – nasycené | 200,98 g |
| – nenasycené | 406,90 g |
| –– mononenasycené | 332,02 g |
| –– polynenasycené | 74,88 g |
| ––– omega 3 | 3,38 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 9,74 g |
| Sůl | 23,10 g |
| Sacharidy | 4,50 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,6 kg 2,6 kg bůčku | Vepřový bok | 2599.9999046325684 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Vegety (nejlépe domácí) | Kořenící směs sypká | 30 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce Pragandy (rychlosoli) | Rychlosůl | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |