Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová konzerva)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie35 490 kJ /
8 482 kcal
Bílkoviny378,05 g
– z toho živočišné bílkoviny377,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky772,20 g
– nasycené200,98 g
– nenasycené406,90 g
–– mononenasycené332,02 g
–– polynenasycené74,88 g
––– omega 33,38 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 9,74 g
Sůl23,10 g
Sacharidy4,50 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,6 kg 2,6 kg bůčku Vepřový bok 2599.9999046325684 g
2 lžíce 2 lžíce Vegety (nejlépe domácí) Kořenící směs sypká 30 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce Pragandy (rychlosoli) Rychlosůl
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.