Nutriční hodnoty (Kuře na paprice (i pro začátečníky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 727 kJ / 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 27,87 g |
| – nasycené | 15,78 g |
| – nenasycené | 9,99 g |
| –– mononenasycené | 8,11 g |
| –– polynenasycené | 1,88 g |
| ––– omega 3 | 1,17 g |
| Vláknina | 6,25 g |
| Cholesterol | 347 mg |
| Sodík | 366 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 31,95 g |
| – cukry | 18,55 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| 1-2 1-2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 200 ml 200 ml smetany na vaření (nebo smetany ke šlehání) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |