Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 687 kJ / 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 51,44 g |
| – nasycené | 3,80 g |
| – nenasycené | 45,42 g |
| –– mononenasycené | 31,67 g |
| –– polynenasycené | 13,74 g |
| ––– omega 3 | 4,10 g |
| Vláknina | 18,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 85,20 g |
| – cukry | 67,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 120 g 120 g mrkve | Mrkev čerstvá | 120 g |
| 50 g 50 g křenu | Křen čerstvý | 50 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská |