Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví a křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 687 kJ /
881 kcal
Bílkoviny10,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,20 g
Tuky51,44 g
– nasycené3,80 g
– nenasycené45,42 g
–– mononenasycené31,67 g
–– polynenasycené13,74 g
––– omega 34,10 g
Vláknina18,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 396 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy85,20 g
– cukry67,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
120 g 120 g mrkve Mrkev čerstvá 120 g
50 g 50 g křenu Křen čerstvý 50 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.