Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 687 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 51,44 g |
– nasycené | 3,80 g |
– nenasycené | 45,42 g |
–– mononenasycené | 31,67 g |
–– polynenasycené | 13,74 g |
––– omega 3 | 4,10 g |
Vláknina | 18,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 85,20 g |
– cukry | 67,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
120 g 120 g mrkve | Mrkev čerstvá | 120 g |
50 g 50 g křenu | Křen čerstvý | 50 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |