Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 285 kJ / 1 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,34 g |
Tuky | 14,67 g |
Vláknina | 22,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,08 g |
Sacharidy | 249,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýže po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pryl
Moje poznámka
Rýže po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pryl
Nejnovější recepty
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 2 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 2 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Bezé roláda s lískovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 1 hodinou
Maková náplň
lucyb před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 3 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 3 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 6 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 6 hodinami
Tématické fráze:
krevety po španělsku,
dlouhozrna cervena ryze resepty,
kuřecí s rajčaty po po španělsku,
zelenina po španelsku,
spanelsko rize,
rýže po špamělsku,
rýže recept,
dlouhozrnná rýže recept,
rýže dlouhozrnná recepty.cz,
ryze po spenelsku,
recept na španělskou ryži,
recept červená rýže maso,
kuřecí maso po španělsku,
spaneakska ryze,
recept červená dlouhozrnná rýže,
pokrmy z rýže dlouhozrnné recepty,
rýže po,
barevná rýže recepty,
rýže food recepty,
španělsko-recept
Suroviny:
rýže dlouhozrnná,
rajče sekané,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
česnek,
olej,
voda
Komentáře (3)