Nutriční hodnoty (Jablíčkový dezert z polenty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 198 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,63 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 64,50 g |
– cukry | 30,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g instantní polenty | Polenta | 50 g |
200-250 ml 200-250 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 225 ml |