Nutriční hodnoty (Jablíčkový dezert z polenty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 198 kJ / 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 0,63 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 64,50 g |
| – cukry | 30,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g instantní polenty | Polenta | 50 g |
| 200-250 ml 200-250 ml jablečného džusu | Džus jablečný | 225 ml |